No me importa si tu voz recorre de una punta a otra del bar o del país, me importa lo que dices.

miércoles, 27 de abril de 2011

Las tres claves del tercer clásico.

Llevamos tres de los cuatro clásicos de este mes y voy a compartir con vosotros tres claves FUTBOLÍSTICAS sobre el partido de esta noche:

Foto de Lluís Flaquer (@lluisflaquer) dos horas antes del partido


Guardiola tiene que renunciar a un delantero en el Bernabéu. Puede parecer defensivo pero, en el fondo, no lo es tanto. El argumento es muy sencillo, el Barça no sabe jugar a otra cosa que no sea hacerle el típico rondo al contrario, cosa de muchísimo mérito. Como ya hemos visto en los otros dos clásicos, ahora mismo el Barça no tiene la capacidad de hacerle el rondo al Madrid de Pepe, el fiera, en el medio campo. Así que, si con tres en el medio no te llega, pon a otro más, así de simple. Dado el estado de forma de Villa o Pedro creo que lo más normal seria incluir a un jugador de toque más en el medio campo, ¿Thiago?

El interior izquierdo culé, clave en el transcurso del juego. La baja de los tres laterales izquierdos blaugranas hace que el interior que ponga hoy Guardiola tenga más importancia en el juego, sobretodo defensivamente a la hora de hacer las coberturas. Sin lugar a duda, Mourinho intentará aprovecharse de este punto flojo hoy. Evidentemente, también el medio centro tapón será importante en esta tarea defensiva.

Madrid: ¿Qué hacer con la pelota? que el señor del fútbol no quiera que el Barça se adelante pronto hoy en el marcador y no, no soy merengue, pero creo que se nos puede acabar la eliminatoria ya que no veo que puede hacer el Madrid con la pelota y el marcador en contra.

sábado, 9 de abril de 2011

La ràdio és vida i, la vida, es la cosa més productiva que existeix

Hoy los problemas técnicos de Ràdio Molins de Rei  me han obligado a hacer una versión reducida de El Joc de l'Esport. El caso es que me ha dado por pensar y he decidido compartir esto con mis oyentes. Quisiera compartirlo también con vosotros.


Avui ens veiem obligats a fer una versió reduïda del programa per culpa dels problemes tècnics que pateix Ràdio Molins de Rei.

Aquesta situació, m'ha fet pensar i, si em permets i et quedes durant un minutet a l'atre costat del transistor t'explicaré una història.

Molta gent creu que la feina que fem des de Ràdio Molins de Rei, no té cap sentit. La paraula màgica per creure això és productivitat. Som rentables? Portem calés? Tenim un gran grup d'empresaris al darrera de nosaltres?

No, no tenim aquests empresaris. Tu, que m'escoltes des de casa mentre fas el dinar...creus que som necessaris?

Mirin, servidor, tenia 17 anyets quan va arribar aquí. No m'agradava estudiar, a més a més, tot i que els meus pares sempre em deien el contrari, no creia que tot això que em deien a l'institut m'acabaria servint per alguna cosa. Aquesta situació, potser, et recorda a la del teu fill o a la del teu nét o a la del jove de la casa del costat.

Jo, vaig arribar aquí. Vaig conèixer a en Miquel Armengol, a l'Oriol Romeu i al meu germà gran radiofònicament parlant, en David Guerrero. Va ser gràcies a la ràdio i a aquestes persones que vaig "endreçar" la meva vida.

Un objectiu, dedicar-me a fer ràdio. Una força interior que m'acompanya i que m'ha fet moure el cul per estudiar de valent per poder fer el grau de periodisme.

Estimats oients, a mi, Ràdio Molins de Rei m'ha canviat la vida.

Som 200 col·laboradors que fem això de manera altruista. Som 200 persones que donem a conèixer el que passa al poble a través de les entitats. Som 200 ànimes a les que, la ràdio, ens ajuda a ser, cada dia, una mica més feliços.

Ara, la ràdio es passa per dificultats. Sembla que, aquesta vegada, el problema tècnic no és tant greu finalment i que tota la feina es podrà salvar a principis de la setmana vinent.

Avui, vull fer una crida a tothom que m'escolti. Quan els problemes més greus arribin, que segur que ho faran, ens hem d'aixecar i defensar Ràdio Molins de Rei.

La ràdio és vida i, la vida, es la cosa més productiva que existeix.