No me importa si tu voz recorre de una punta a otra del bar o del país, me importa lo que dices.

martes, 16 de marzo de 2010

Les Jornades Blanquerna 2010 deixen freds als periodistes.

La manca de conferències periodístiques envers les altres dues branques presents en la facultat, deixa les jornades orfes de referents en aquest sector

16 actes han omplert les aules de la Facultat de Comunicació Blanquerna durant les Jornades Blanquerna 2010 dels quals només 3 han estat referents al món del periodisme. Això ha creat que els futurs periodistes que es formen a la facultat estiguin decebuts pel conjunt de les jornades.


ScannerFM.com, la realitat d’una idea


 
logo Scanner FM


La primera de les conferències que ha parlat d’un producte periodístic ho ha fet dins del món de la ràdio. L’evolució d’Scanner FM d’una ràdio alternativa a un producte multiplataforma dirigit a diferents targets ha mostrat l’importància de l’innovació i l’ús correcte de les noves tecnologies.


Nous valors del fotoperiodisme


imatge d'Edu Bayer, un dels convidats


El sacrificat i específic món dels foto periodistes era representat l’últim dia de les jornades d’enguany. La reivindicació de la fotografia com un llenguatge propi i els valors que han de d’agafar els periodistes dedicats a la foto han estat els temes principals d’aquesta conferència.


La cultura mediàtica dels joves: la política de la Generalitat


Una de les conferències més notòries per l’importància del convidat, Joan Manuel Tresserras (Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya) ha derivat en una reflexió del paper dels periodistes a la societat catalana.


Dimecres 10, dia negre per els periodistes

El dia amb més conferències de les Jornades ha estat vuit en temàtica periodístiques. Dels 10 actes d’aquest dia, cap a fet menció al periodisme.
Si voleu saber més sobre la resta de les XV Jornades Blanquerna podeu consultar:

No hay comentarios:

Publicar un comentario