No me importa si tu voz recorre de una punta a otra del bar o del país, me importa lo que dices.

miércoles, 27 de octubre de 2010

VIUre Molins de Rei

Servidor
Plou, fa fred. Un nen de deu anys a qui el llit se li fa massa gran. S’aixeca i mira amb cara d’anyell degollat als seus pares. Aquests, decideixen posar un petit transistor blau sota el coixí del seu fill “et farà companyia”. El nen aconsegueix connectar amb el món dels somnis i, ben aviat, també s’aixecarà escoltant la ràdio. En plena adolescència contactarà amb un micròfon a Ràdio Molins de Rei i descobrirà un dels amors de la seva vida. Aspiro a ser testimoni actiu del futur del periodisme i no m’importa si la teva veu arriba d’una punta del bar a l’altre o d’una punta del país a l’altre, m’importa el que dius.

Em diuen Jose, tinc 22 anys. Després de col·laborar en diversos programes de ràdio local i dirigir El Joc de l’Esport durant  tres anys, va ser un matí de dissabte, precisament a Ràdio Molins de Rei quan ens vam donar compte que si poses Molins de Rei a Google, no trobaves res més que un plànol i una entrada a la Wikipedia“David, hem de fer alguna cosa” va ser la meva reacció. Uns mesos després decidim tirar pel dret i ara, amb una quantitat innumerable d’hores de reunions i edicions interminables contra l’html a les esquenes el nostre treball està a punt de néixer.

Neix amb la il·lusió de dotar a Molins de Rei d’aquell espai que es mereix a la xarxa. Amb les ganes de fer un treball de qualitat adaptat a la nova època del periodisme que ningú sap cap a on va, però que nosaltres creiem que és una oportunitat per la comunicació local. Amb un equip de periodistes del poble ple de ganes de demostrar al menys que la nostre vila és molt més que una ciutat dormitori. Amb la intenció d’informar al nostre públic del que significa VIUre a Molins de Rei.


Texto de la presentación de un servidor en el nuevo diario digital de información local de Molins de Rei

No hay comentarios:

Publicar un comentario