No me importa si tu voz recorre de una punta a otra del bar o del país, me importa lo que dices.

sábado, 9 de abril de 2011

La ràdio és vida i, la vida, es la cosa més productiva que existeix

Hoy los problemas técnicos de Ràdio Molins de Rei  me han obligado a hacer una versión reducida de El Joc de l'Esport. El caso es que me ha dado por pensar y he decidido compartir esto con mis oyentes. Quisiera compartirlo también con vosotros.


Avui ens veiem obligats a fer una versió reduïda del programa per culpa dels problemes tècnics que pateix Ràdio Molins de Rei.

Aquesta situació, m'ha fet pensar i, si em permets i et quedes durant un minutet a l'atre costat del transistor t'explicaré una història.

Molta gent creu que la feina que fem des de Ràdio Molins de Rei, no té cap sentit. La paraula màgica per creure això és productivitat. Som rentables? Portem calés? Tenim un gran grup d'empresaris al darrera de nosaltres?

No, no tenim aquests empresaris. Tu, que m'escoltes des de casa mentre fas el dinar...creus que som necessaris?

Mirin, servidor, tenia 17 anyets quan va arribar aquí. No m'agradava estudiar, a més a més, tot i que els meus pares sempre em deien el contrari, no creia que tot això que em deien a l'institut m'acabaria servint per alguna cosa. Aquesta situació, potser, et recorda a la del teu fill o a la del teu nét o a la del jove de la casa del costat.

Jo, vaig arribar aquí. Vaig conèixer a en Miquel Armengol, a l'Oriol Romeu i al meu germà gran radiofònicament parlant, en David Guerrero. Va ser gràcies a la ràdio i a aquestes persones que vaig "endreçar" la meva vida.

Un objectiu, dedicar-me a fer ràdio. Una força interior que m'acompanya i que m'ha fet moure el cul per estudiar de valent per poder fer el grau de periodisme.

Estimats oients, a mi, Ràdio Molins de Rei m'ha canviat la vida.

Som 200 col·laboradors que fem això de manera altruista. Som 200 persones que donem a conèixer el que passa al poble a través de les entitats. Som 200 ànimes a les que, la ràdio, ens ajuda a ser, cada dia, una mica més feliços.

Ara, la ràdio es passa per dificultats. Sembla que, aquesta vegada, el problema tècnic no és tant greu finalment i que tota la feina es podrà salvar a principis de la setmana vinent.

Avui, vull fer una crida a tothom que m'escolti. Quan els problemes més greus arribin, que segur que ho faran, ens hem d'aixecar i defensar Ràdio Molins de Rei.

La ràdio és vida i, la vida, es la cosa més productiva que existeix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario