No me importa si tu voz recorre de una punta a otra del bar o del país, me importa lo que dices.

viernes, 4 de noviembre de 2011

1 any VIUs

Pues Viu Molins de Rei ya tiene una añito de vida. Podría escribir la biblia en verso explicando todo lo que he aprendido en este último año y explicar aquello de las noches sin dormir, que todo el mundo dice que es bonito emprender pero que es muy complicado y tiene grandes complicaciones, que la prensa libre no le gusta a todo el mundo...pero creo que muchas de estas cosas se resumen en este texto que publicamos el pasado 2 de noviembre. Aquí lo dejo:


Avui fa un any que obríem Viu Molins de Rei. Som uns apassionats de Molins de Rei i de la comunicació local. Internet, amb totes les seves virtuts i defectes, ens ha permès obrir una finestra per explicar el que es cou a la vila.

Aquest inici no ha estat gens fàcil. És complicat fer-li entendre a un municipi amb una llarga tradició de mitjans de comunicació locals el que comporta emprendre a la xarxa, un ecosistema nou. De fet, nosaltres mateixos seguim aprenent en el dia a dia.Encara ha estat més complicat fer-ho sense casar-se amb ningú, amb la distància que requereix l'exercici periodístic. No hem actuat com a simples altaveus de cap interès concret i això ens ha comportat més d'un problema. Entenem el periodisme com un exercici en el que posar a prova tots els nostres sentits, atents a allò que pot interessar a l'audiència i sempre explicat amb rigor. Ens ha donat maldecaps, sí, però val la pena. Per nosaltres i per vosaltres.

Aquest model interessa i la mostra és la rebuda que hem tingut per part de vosaltres, els nostres lectors. Els continguts han estat llegits 268.995 vegades en 91.941 visites durant aquest primer any de vida. Gràcies. Totes les hores d'esforç i treball tenen sentit perquè sabem que hi ha algú a l'altre costat de la pantalla.

Ara, amb un any a les esquenes, ens trobem amb complicat repte de fer de Viu Molins de Rei un projecte econòmicament rendible. Si, estem en crisi, però les manifestacions culturals més grans han nascut en aquest context. Tenim les eines, tenim els professionals i tenim el nostre públic. Amb tot això segur que serà més fàcil.

Amb motiu d'aquesta efemèride, el proper 9 de novembre farem un acte a Cal Dit on esteu tots convidats. Xerrarem intensament però de manera distesa amb diversos experts de l'apassionant món de la comunicació local a internet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario